Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba spune că USL este alianţa camarazilor uniţi pentru victorie!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Aşa cum scria Frank Herbert, „o lume se sprijină pe patru lucruri: învăţătura celor înţelepţi, dreptatea celor mari, rugăciunile celor credincioşi şi dârzenia celor bravi. Dar toate astea nu înseamnă nimic fără un conducător care cunoaşte arta guvernării”. Noi, românii, am înţeles foarte bine că un popor nu se conduce prin sfidare, dezbinare şi înjosire! Însă, din păcate, guvernanţii trăiesc în altă lume şi au uitat de popor sau nu mai au timp pentru el! Ceea ce nu am înţeles şi nu vom înţelege niciodată este cum poate cineva să ajungă la conducerea ţării prin manipularea şi amăgirea cetăţenilor cărora apoi le-a întors spatele, umilindu-i? Iată că acum, aproape la finalul guvernării PDL, românii trăiesc debusolaţi şi nemulţumiţi, păstrând în suflete nesiguranţa zilei de mâine şi toate acestea se întâmplă într-o ţară europeană! România dictaturii portocalii se vinde în mare grabă, la preţuri derizorii, se dau fără urme de regret pământul, instituţiile, industria şi tradiţiile. Am ajuns ca aici, pe plaiurile mioritice, a fi cinstit şi demn, a încerca să schimbi ceva spre binele naţional, să însemne o infracţiune – a-i deranja pe „băieţii” care ştiu doar un singur lucru: să calce în picioare tot ce a mai  rămas sfânt în ţara asta.
Din păcate, ne aflăm la marginea prăpastiei, dar încă nu e prea târziu să sperăm că putem să readucem ţara pe linia de plutire, totul depinde de noi toţi. Dârzenie, voinţă, curaj şi înţelepciune – acestea sunt armele cu care USL va îngenunchea caracatiţa otrăvitoare numită PDL! Cu câteva zile în urmă, USL s-a reunit într-un mare congres, la Bucureşti, pentru a pune la punct planul de eliminare a ciupercii portocalii. S-au stabilit obiectivele şi s-a decis necolaborare cu PDL şi cu Traian Băsescu. Concluzia acestei acţiuni a Opoziţiei este: USL e singura alternativă pentru schimbarea regimului PDL, schimbare ce va fi posibilă prin forţa şi acţiunea camarazilor din PSD, PNL şi PC, uniţi pentru victorie.
Ioan DÎRZU, preşedintele PSD Alba Iulia, copreşedinte al USL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea