Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: „Situația din USL Alba se va discuta la Centru”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Conducerea USL, prin vocea domnului președinte Victor Ponta și a președintelui Crin Antonescu, a enunțat dorința de a rezolva problemele existente la nivelul fiecărui județ în care au existat disensiuni în interiorul uniunii. Printre județele menționate de cei doi lideri se află Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Ilfov, Sibiu, Timiș, Vâlcea, dar și județul Alba. Principala problemă indicată de conducerea USL a fost încălcarea obiectivului uniunii prin alierea cu PDL.

 „Suntem convinși că USL are un viitor. Am realizat această uniune pentru a lupta împotriva regimului condus de Traian Băsescu și de PDL: De aceea PSD Alba a trecut peste orgolii și a susținut candidații PNL în alegerile locale. Dacă aceștia au pierdut alegerile acest lucru nu este un motiv pentru ca ei să trădeze principiile uniunii și să împiedice formarea unei opoziții reale la regimul PDL din Alba care a adus atâtea neajunsuri cetățenilor din județ. Peste 50% dintre cetățeni din Alba au votat la alegerile locale forțele de opoziție și cu mult mai mulți la alegerile parlamentare. Avem o datorie față de aceștia, iar PSD Alba își asumă această responsabilitate promovând proiecte la nivel național pentru județul Alba, chiar dacă la nivel local se află în opoziție față de actuala putere PDL-PNL” a comentat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

PSD Alba se declară astfel disponibilă pentru continuarea dialogului cu partenerii din uniune cu ocazia discuțiilor ce vor avea loc la București sub coordonarea ambilor președinți de partid. Soluția așteptată de către organizația județeană a social democraților din Alba este destrămarea actualei majorități din Consiliul Județean Alba și formarea unei noi majorități.

 „Majoritatea actuală din Consiliul Județean Alba dăunează grav imaginii USL în ansamblul său. Acest lucru depășește barierele județului nostru și interesele unor mici oameni cu ambiții de a fi mari. Singura șansă a județului nostru și a USL Alba este să fim uniți împotriva răului cel mare reprezentat de Traian Băsescu și acoliții săi, care au prădat țara și județul Alba în ultimii zece ani. Este simplu, dar trebuie să acționăm acum pentru ca oamenii să ne mai creadă. Vă promit însă că dacă aliații noștri nu vor fi dispuși la concesii, PSD Alba va rămâne fidelă principiilor USL și va lupta și mai dur și puternic împotriva regimului Băsescu și pentru interesele oamenilor. Am însă toată convingerea că domnul președinte Victor Ponta și președintele Crin Antonescu au înțeles situația din Alba și că vom ajunge în cel mai scurt timp la o soluție” a declarat deputatul Ioan Dîrzu.

BIROUL DE PRESĂ AL PSD ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea