Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu nemulţumit de lipsa investitorilor din Alba Iulia şi de neimplicarea demnitarilor PDL în lupta regionalizării

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PSD Alba, răspunde parlamentarilor PDL, Clement Negruţ şi Alexandru Pereş, care au declarat că cei de la putere îşi petrec vacanţele la soare, în străinătate în loc să aducă la Alba Iulia reprezentanţii administraţiei naţionale, pentru a lupta şi acasă pentru câştigarea capitalei regionale. „I-am invitat pe reprezentanţii administraţiei naţionale în Alba Iulia să ne spunem punctul de vedere. Din luna septembrie o să reînceapă deplasarea prin ţară”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu. Acesta s-a arătat nemulţumit la rândul său că cei din opoziţie, care nu au venit la Sibiu, cu el şi cu deputatul Călin Potor, când a fost prezent ministrul Liviu Dragnea pentru a discuta despre regionalizare.

Deputatul Dîrzu se arată nemulţumit de lipsa locurilor de muncă şi respectiv de faptul că în Alba nu sunt investitori. „Ideea este ca dacă aveam mai mulţi investitori aveam mai multe locuri de munca. Mă deranjează când văd că încă mulți tineri pleacă spre Cluj, Sibiu sau în străinătate, pentru că nu au oportunități în județul nostru. Dau exemplu Sebeșului, care consumă aceeași energie, aceeași apă ca și municipiul Alba Iulia, au înțeles că să fii deschis pentru investitori aduce multă valoare atât în oraș cât și în bugetul local. Primarul Sebeșului vine la București la fel de des ca şi mine. Duce câte un proiect, îl mută dintr-o parte într-alta. Să luam exemplul comunei Galda, care a avut deschidere mare pentru investitori şi o duce foarte bine”, a declarat deputatul PSD, Ioan Dîrzu, care susţine că are soluţii. ”Noi avem soluții, le-am testat la Sebeş şi la Galda, putem să le oferim dacă administrația o cere. Le oferim pentru cetățenii municipiului Alba Iulia”, a completat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea