Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, întrebat despre Dacian Cioloș: Am fost colegi de cămin. E un om pregătit pe domeniul agriculturii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus, joi, despre ministrul desemnat al României, Dacian Cioloș, că este un om ”pregătit pe domeniul agriculturii” și că îl cunoaște din timpul facultății, ei fiind colegi de cămin.

Ioan Dirzu01”Dacă experiența dânsului e valorificată într-o direcție bună, cu o echipă bună, și nu cu o echipă de oameni care stau flămânzi în spatele lui, va fi bine, dacă nu va fi o mare dezamăgire pentru România”, a spus deputatul PSD de Alba.

Liderul PSD Alba a afirmat că este rezervat cu privire la lista miniștrilor pe care îi va propune și opinează că viitorul cabinet nu se va putea compara cu Guvernul condus de Victor Ponta.

”Înclin să cred că nu l-aș susține. Rezerva e pe lista de miniștri. Nu se poate compara cu un guvern ultraperformant cum a fost Cabinetul Ponta. Am rezervele mele. Când mă gândesc la cine e în spate, Blaga și toți ceilalți, nu îmi vine să-l votez. Trebuie să mă lămurească în acest weekend”, a mai spus Dîrzu.

Fostul comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a terminat în 1989 – 1994 – Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca – Facultatea de Horticultură, iar deputatul PSD Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Facultatea de Medicină Veterinară, în 1988 – 1994.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea