Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ioan Dîrzu despre bazinul olimpic: „Noi avem impresia că se mai construieşte un bazin ori la etaj ori în vecinătate”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul conferinţei de presă a PSD Alba un subiect dezbătut a fost situaţia bazinului din oraş care nu se mai vede terminat. Ioan Dîrzu invocă faptul că banii publici sunt cheltuiţi fără ceva concret în timp ce neterminarea lucrărilor la bazinul olimpic rămâne un mister. În asentimentul lui este şi prim vicepreşedintele PSD Alba, Ioan Florea care aminteşte faptul că bazinul a fost făcut de către comunişti într-un timp mai scurt decât este acum renovat. 

 „Cu bugetul care a fost dat se putea termina bazinul acesta şi se mai făcea unul. Fac apel la toţi politicienii, la cei care sunt în administraţia publică să facă bine să ia exemplul oamenilor care  au plătit măcar un om din banii lor şi să ducă lucrările până la capăt. Daca s-a terminat 85% înseamnă că mai trebuie să băgăm apa.” a declarat Ioan Florea.

Liderul PSD, Ioan Dîrzu susţine că s-au început mai multe lucrări pentru „impresie publică şi electorală”, iar bugetul alocat pentru bazin a fost suficient. „Instituţiile statului ar trebui să ne spună câţi bani au fost alocaţi, câţi au fost cheltuiţi că noi avem impresia că se mai construieşte un bazin ori la etaj ori în vecinătate. Asta este suspiciunea noastră şi noi nu vrem sa o dublam” a mai spus Ioan Dîrzu în cadrul conferinţei.

Liderul social democraţilor aduce în discuţie problema elevilor şi a părinţilor care sunt nemulţumiţi că nu pot practica înotul ca şi sport de performanţă în oraşul lor, fiind nevoiţi să facă naveta la Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea