Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: 10 milioane de euro, de la Guvernul României, pentru dezvoltarea comunităţilor locale din judetul Alba! 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru 61 de localităţi din judeţul Alba Guvernul Ponta a alocat 43 milioane de lei in baza ordonanţei 28, sume necesare lucrărilor de infrastructură – reabilitări si asfaltări de drumuri, reparaţii de şcoli, modernizare si extindere reţele de apă si canal, staţii de epurare etc.  

Ioan Dirzu03Este cea mai mare suma alocată judeţului Alba în ultimii ani si distribuită echitabil unitaţilor administrativ teritoriale indiferent de apartenenţa politică astfel, edilii din judeţ au primit un credit guvernamental pentru a-şi duce la îndeplinire proiectele. Aceste sume deblochează situaţia lucrărilor, stimulând companiile constructoare să demareze lucrările, dar şi primarii care doreau sa angajeze lucrări sau să elaboreze proiecte.

Ma bucură faptul ca prin aceste sume se vor rezolva multe probleme locale, cum ar fi şcoli începute şi neterminate, finalizarea unor sisteme de alimentare cu apă, asfaltarea sau reabilitarea unor strazi şi drumuri, se vor finaliza atât lucrari începute deja, dar vor începe şi noi proiecte de investiţii.

Această alocare bugetară este o gura de oxigen pentru  comunităţile  care beneficiază de investiţii prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală al Guvernului României, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, si reafirmă angajamentul guvernului Ponta de a continua investiţiile locale. Vedem din nou preocuparea constantă a PSD pentru susţinerea şi dezvoltarea comunităţilor locale din judeţ, atat in ce priveşte infrastructura cât şi pentru crearea unor condiţii mai bune de trai.

Preşedinte PSD Alba, deputat Ioan Dîrzu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea