// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Deneș, la Câmpeni: S-au diminuat tăierile ilegale din pădurile României. Total, nu le putem elimina

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a declarat, vineri, că din datele pe care le are s-au diminuat tăierile ilegale din pădurile României, însă nu se va putea elimina niciodată total acest fenomen.

Ioan Deneș a fost întrebat, vineri, la Câmpeni, despre situația tăierilor ilegale de copaci, precizând că din 2014, odată cu implementarea programului informatic SUMAL, prin care se monitorizează masa lemnoasă exploatată, astfel de cazuri au fost mai puține.

”Din feedback-ul pe care l-am primit si azi-dmineață si din datele pe care le avem, categoric s-au diminuat tăierile ilegale din pădurile  României. Niciodată, cu toate că ne-am dori acest lucru, nu vom putea elimina total, această obișnuință, acest nărav de a eluda prevederile legislative. Dar, repet, prin aceste dezvoltări de programe, încercăm să diminuăm cât mai mult posibil aceste tăieri și transport ilegal”, a spus ministrul Apelor și Pădurilor, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Câmpeni.

Ministrul Ioan Deneș a participat, vineri, în Munții Apuseni, la discuții cu cei care lucrează în sectorul silvic, iar apoi a vizitat lucrările cu rol de apărare împotriva inundațiilor, din județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Ioan Deneș, la Câmpeni: S-au diminuat tăierile ilegale din pădurile României. Total, nu le putem elimina

 1. Gigel 28.07.2018 la 15:16

  Muntii-s rasi de brazi,
  Eu mor de necaz
  Taierile s-or diminua
  Ca nu mai au ce taia.

 2. Titel 29.07.2018 la 8:37

  Spuse Gigel din spatele tastaturii si mai pune un lemn pe foc.