Ioan Deneș, la Câmpeni: S-au diminuat tăierile ilegale din pădurile României. Total, nu le putem elimina

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a declarat, vineri, că din datele pe care le are s-au diminuat tăierile ilegale din pădurile României, însă nu se va putea elimina niciodată total acest fenomen.

Ioan Deneș a fost întrebat, vineri, la Câmpeni, despre situația tăierilor ilegale de copaci, precizând că din 2014, odată cu implementarea programului informatic SUMAL, prin care se monitorizează masa lemnoasă exploatată, astfel de cazuri au fost mai puține.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Din feedback-ul pe care l-am primit si azi-dmineață si din datele pe care le avem, categoric s-au diminuat tăierile ilegale din pădurile  României. Niciodată, cu toate că ne-am dori acest lucru, nu vom putea elimina total, această obișnuință, acest nărav de a eluda prevederile legislative. Dar, repet, prin aceste dezvoltări de programe, încercăm să diminuăm cât mai mult posibil aceste tăieri și transport ilegal”, a spus ministrul Apelor și Pădurilor, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Câmpeni.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ministrul Ioan Deneș a participat, vineri, în Munții Apuseni, la discuții cu cei care lucrează în sectorul silvic, iar apoi a vizitat lucrările cu rol de apărare împotriva inundațiilor, din județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Gigel 28 iulie 2018 at 15:16

Muntii-s rasi de brazi,
Eu mor de necaz
Taierile s-or diminua
Ca nu mai au ce taia.

Titel 29 iulie 2018 at 8:37

Spuse Gigel din spatele tastaturii si mai pune un lemn pe foc.

Comentariile sunt oprite