Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Ioan Boancă, fotbalistul manelist se consideră destul de frumos şi glumeţ

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Boancă participă la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia pentru a câştiga marele premiu. Fotbalistul echipei FC Unirea Alba Iulia, antrenat de Bebe Brumaru, se consideră destul de frumos, dar în acelaşi timp glumeţ.

Boancă îşi doreşte să devină fotbalist, iar acesta joacă pe postul de fundaş la FC Unirea. Un model de urmat în acest sens este spaniolul Jordi Alba, fundaşul echipei FC Barcelona. Când nu este la antrenamente, iese în oraş cu prietenii, iar clubul cel mai frecventat este Stage. Acesta spune că îi place Grasu XXL, invitatul balului la after party, dar cu prietenii îl ascultă mai des pe Florin Salam. Are 1,72 înălţime şi 62 de kilograme.

Partenera lui la bal, Denisa Sava a lipsit de la şedinţa foto, fiind plecată în cantonament.

Dacă îţi place Ioan Boancă apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=599]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea