Rămâi conectat

Ştirea zilei

Într-o comună din Alba, „Fiii satului” s-ar putea ține DOAR cu cei vaccinați anti-COVID. Primar: „Nu este vorba de a obliga pe cineva”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele care vor dori să ia parte la manifestările „Fiii satului” din comuna Stremț s-ar putea supune la anumite reguli, cum ar fi vaccinarea obligatorie.

„Cu sprijinul dumneavoastră, dragi cetățeni ai Comunei Stremț, vom relua șirul manifestărilor tradiționale ,, Fii satului”.

Dacă anul 2020 a fost anul in care datorită restricțiilor impuse de apariția neașteptată și nedorită de nimeni a ,,SARS COV- 19” nu am putut organiza în nici o localitate tradiționalele sărbători ,,Fii satului”, atât de dorite și iubite de locuitorii satelor noastre, anul 2021 prin relaxările apărute după luna mai, ne dă posibilitatea organizării în zilele de 14-15 August sărbătoarea ,, Fii satului Stremț”, ediția 2021.

Primăria și Consiliul local au aprobat programul manifestării, ce va fii făcut public în perioada următoare pe zile și ore.
Dar intervine totuși un ,, dar” există posibilitatea reală ca la aceste manifestări să poată participa doar aceea care vor trebuii să respecte anumite condiții, impuse de organele centrale cu atribuții în acest domeniu al sănătății.

De aceea Primăria Stremț, primarul dumneavoastră ales face un apel din inimă către aceea care din diferite motive nu sau vaccinat să o facă, fiindcă vaccinați se va putea participa sigur la aceste manifestări.

Vrem să fim și să fiu foarte, foarte, bine înțeles, nu este vorba de ,,a obliga” pe cineva să se vaccineze ci este doar o rugăminte, fiincă s-ar putea să apară posibilitatea ca cei nevaccinați să nu poată lua parte la aceste evenimente. Pentru a venii în sprijinul celor care vor dorii să se vaccineze îi anunț pe această cale, că se pot adresa în orice moment primăriei, urmând echipei mobile din partea DSP Alba să se deplaseze în toate satele și chiar și la domiciliul persoanelor doritoare.

Sperăm în reușita manifestărilor organizate și de asemenea sperăm că ne-am făcut înțeleși în apelul nostru pentru vaccinare.” a notat primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea