Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Interlopii albaiulieni care s-au bătut pe Bulevardul Transilvaniei și-au primit, după 5 ani, pedepsele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șibişean Mircea Claudiu, Sibișean Cosmin Stelian, Onea Viorel, Dărămuş Andrei Vasile, Cibu Iulian și Bârluţ Gheorghe Ovidiu, clienți vechi ai polițiștilor din Alba, implicați de-a lungul anilor în nenumărate scandaluri, și-au primit, miercuri, pedepsele în dosarul încăierării în care au fost implicați, în luna iulie 2009.

Condamnă inc. SMC la 2 ani închisoare cu suspendare condiționată, inc. SCS la 1 an închisoare cu suspendarea condi?ioantă, inc. OV la 1 an închisoare cu suspendare, inc. DAV 2 ani închisoare cu suspendare condiționată, inc. CI 3 ani cu suspendarea sub supraveghere, inc. BGO 3 ani închisoare cu supendarea condiționată. Lasă nesoluționată acțiunea civilă formulată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Sentința nu este definitivă. Ea poate fi atacată cu recurs, la 10 zile după comunicare.

Deși infracțiunea s-a produs în anul 2009, interlopii albaiulieni implicați în scandal au fost trimiși în judecată doar după 3 ani, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în data de 5 iulie 2012.

Reamintim că bătaia între aceștia a avut loc la terasa cafenelei ”J’adore” de pe B-dul Transilvaniei. La data respectivă, Andrei Dărămuş, Iulian Cibu şi Ovidiu Bîrluţ qu declarat că au fost agresați de Claudiu Sibişean, împreună cu ceilalți doi inculpați. În urma bătăii Andrei Dărămuș a obținut, de la medicul legist, un certificat de 3 zile de îngrijiri medicale, iar Iulian Cibu de 9 zile de îngrijiri medicale. De cealaltă parte s-a ales cu leziuni grave Viorel Onea, care a fost internat la Spitalul Județean Cluj. În timpul încăierării a fost distrus și o parte din mobilierul terasei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea