Rămâi conectat

Actualitate

Inter Ciugud a dat lovitura pe piaţa transferurilor! *Uniriştii Mircea Oprea şi Ionuţ Grozav vor evolua în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inter Ciugud, nou-promovata din Liga a IV-a a dat lovitura pe piaţa transferurilor şi i-a înregimentat pe ex-uniriştii Mircea Oprea şi Ionuţ Grozav, care vor evolua în retur sub comanda antrenorului George Ciucă!

Această mutare a fost posibilă prin retragerea Unirii Alba Iulia din Liga a 2-a, iar cei doi unirişti sunt „vedetele” echipei din micuţa localitate, ce-l mai are în efectiv pe „veteranul” Adrian Truşcă („U” Cluj şi CFR Cluj).

Fostul secund al lui Gherman, Mircea Vasile Oprea a fost omul bun la toate în formaţia albaiuliană. Acesta va împlini 33 de ani în luna aprilie şi a mai evoluat în carieră la Rocar Bucureşti, Poli AEK Timişoara, FC Naţional, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Poli Iaşi. „Am preferat să mai joc fotbal, de plăcere, chiar şi la acest nivel. Eu nu mai plec de acasă, de la Alba Iulia, şi din păcate Unirea Alba Iulia s-a desfiinţat, un lucru regretabil. Antrenorul decide pe pe post voi evolua„, a spus Oprea.

*UPDATE! Claudiu Oara la UTA Arad!

Dacă fostul său coleg, Claudiu Oara a semnat ieri cu echipa lui Falub, UTA Arad, Ionuţ Grozav (23 ani), fratele mai mare a vedetei echipei naţionale, Gicu Grozav şi a Petrolului Ploieşti este a doua achiziţie a ciugudenilor. Acesta s-a aflat vara trecută în probe la „U” Cluj şi apoi a fost înregimentat de FC Maramureş Baia Mare, în perioada în care activa la Zlatna şi evoluează ca şi mijlocaş central.

Formaţia din al 4-lea eşalon este clasată pe locul al 12-lea la finalul turului şi în prima rundă din primăvară va juca acasă, duminică, 10 martie, cu Arena Alba Iulia. Tot în Liga a 4-a a ajuns şi A. Ianc, achiziţionat de liderul CSO Cugir.

*Al. Man la… Chişineu Criş!

Un alt jucător unirist, fundaşul Alexandru Man a fost înregimentat de Europa Alba Iulia, care evoluează din retur la Chişineu Criş! Aici s-a făcut o adevărată legiune albaiuliană, pe lângă jucătorii cedaţi de Europa mai ajungând Contor (FC Unirea Alba Iulia), M. Pistol şi O. Bucur (fost la Zlatna). În schimb, de la echipa deja arădeană a dezertat după câteva zile portarul Vlad Răducanu, împreună cu Al. Popa, în vreme ca P. Muntean „stă” până în vară, la fel ca şi portarul Burdun (dorit de CS Afumaţi) pentru că a refuzat oferta şi nu mai poate fi legitimat la altă echipă.

*Europa a pierdut la Satu Mare

Europa Alba Iulia, cu Apetri, Issa, M. Pistol – titulari, Hârciagă, Contor şi Al. Man – intraţi pe parcurs (Circov – suspendat), Europa Alba Iulia a pierdut 0-1 (0-0) la ocupanta locului secund Olimpia Satu Mare. Şi M. Cristea şi Bratima au fost folosiţi în primul unsprezece de Dan Mănăilă la Seso Câmpia Turzii – Unirea Dej 0-0. În schimb I. Andrea s-a dus la Metalul Aiud, iar Samoilă şi Haiduc nu şi-au găsit echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea