Rămâi conectat

Actualitate

Intensificarea traficului de pasageri pe aeroportul din centrul țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fie că este vorba de călătorii de afaceri sau în interes personal, tot mai mulți pasageri aleg Aeroportul Internațional Sibiu ca punct de plecare spre destinația dorită. La fel ca în fiecare an, în lunile de vară numărul de pasageri care călătoresc de la și spre aeroportul din Sibiu este unul semnificativ, în această perioadă atingându-se vârful de trafic.

Perioada iulie – septembrie a anului 2017 a adus aeroportului din Sibiu un număr record de călători, fiind înregistrați lunar peste 50.000 de pasageri. Astfel, numărul total de pasageri care au trecut pragul aeroportului din Sibiu în lunile iulie, august și septembrie a cunoscut o creștere de 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Trendul ascendent din prima jumătate a anului 2017 s-a menținut și la nivelul celui de-al treilea trimestru, fiind confirmat de numărul de pasageri ce aleg serviciile și zborurile operate pe aeroportul sibian spre destinații din Europa, precum și din întreaga lume, prin hub-urile internaționale München și Viena.

Cifrele înregistrate pe Aeroportul Internațional Sibiu au cunoscut o creștere considerabilă de peste 30% în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Evoluția traficului de pasageri a fost una pozitivă încă de la începutul anului 2017, reflectând orientarea și interesul comunității deservite pentru rutele operate.

În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Italia – Milano, Spania – Madrid, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg și Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra. Frecvențele de operare și programul zborurilor sunt permanent disponibile pe website-ul www.sibiuairport.ro.

Creșterea continuă a numărului de pasageri dovedește încă o dată faptul că aeroportul din Sibiu reprezintă una dintre principalele porți de intrare în regiune atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri. Mulțumim tuturor pasagerilor care au ales cu încredere să călătorească de la sau spre Aeroportul Internațional Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată Guvernul plănuiește să majoreze salariul minim pe economie de la 1 iunie 2024, dar la pachet va elimina și o facilitate care le lăsa salariaților mai mulți bani în buzunar, conform unor surse guvernamentale. La finalul anului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea