Întăriri pentru promovarea în Liga a 3-a! Gh. Râșniță (Fortuna Lunca Mureșului), la liderul Transalpina Șugag, Coltor (Olimpia Aiud) – la Sportul Petrești

Începe returul și în Liga a 4-a, iar două dintre protagonistele bătăliei pentru promovare și-au întărit compartimentul ofensiv, din dorința de a reprezenta Alba la barajul pentru Liga a 3-a. Astfel, liderul Transalpina Șugag a reușit în această săptămână să-l achiziționeze pe Gheorghe Rîșniță, care a părăsit Fortuna Lunca Mureșului pentru provocarea accederii în eșalonul terț. De asemenea, Sportul Petrești, ocupanta ultimei trepte a podiumului a pus mâna pe Claudiu Coltor, unul dintre cei mai apreciați atacanți ai eșalonului.

Trupa lui Doru Oancea are de recuperat 4 puncte față de prima poziție, pe locul secund situându-se CS Ocna Mureș, care l-a achiziționat de la Olimpia Aiud pe mijlocașul Paul Man (până în vară la Industria Galda în Liga a 3-a).

Candidatele la promovare au întâlniri dificile în prima rundă a returului: Metalu Aiud – CS Ocna Mureș (sâmbătă, ora 11.00), Sportul Petrești – Viitorul Sîntimbru (duminică, ora 14.00) și Euro Șpring – Transalpina Șugag (duminică, ora 16.00).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...