Rămâi conectat

Curier Județean

Înșelăciune cu prejudiciu de peste 100.000 de lei la o firmă din Vințu de Jos – vezi cine sunt suspecții în dosar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale şi au luat măsura reţinerii  faţă de învinuiţii G.B., de 33 de ani din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj şi  L.C.P., de 34 de ani, din Alba Iulia.

Aceștia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii unor infracțiuni de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune, în dauna unei societăţi comerciale din Vinţu de Jos, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 116.616 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul lunii septembrie 2011, cei doi s-au prezentat la societatea comercială din Vinţu de Jos şi au achiziţionat anvelope în valoare de 116.616 lei, pentru plata cărora au emis o filă CEC care ulterior a fost refuzată la plată.

În cursul zilei de azi, 16.05.2013, cei doi învinuiţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune respectiv complicitate de înșelăciune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea