Rămâi conectat

Actualitate

Înscrierea pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar pentru învățământul preșcolar și primar s-a prelungit

Dragoş Suciu

Publicat

în

Inspectoratul Școlar Județean Alba a anunțat prelungirea termenului de înscriere la concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar pentru următoarele funcții vacante: inspector școlar pentru educație timpurie (învățământ preșcolar) și inspector școlar pentru învățământul primar. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere se prelungește până în data de 14.05.2015, ora 16.00, potrivit unei note venite din partea Ministerului.

ISJ Alba06În județul Alba, pentru funcția de inspector şcolar pentru educaţia timpurie și-a depus candidatura Aurora Vârtei; dosarul ei a fost validat de comisie. Pentru învăţământul primar și-a depus candidatura actualul inspector, Ioan Bordean, al cărui dosar nu a fost validat din cauza lipsei unor documente conform art. 3 aliniatul 2 din metodologia de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de inspector școlar din inspectoratele școlare nr. 5558/2011, documentele nefiind certificate în conformitate cu originalul.

Citește și Graficul desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de inspector școlar în cadrul IȘJ Alba pentru cei 17 candidați

În baza adresei Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice nr. 38953/11.05.2015, prin care se comunică OMECS nr. 3802/11.05.2015 privind modificarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin OMECTS nr. 5558/07.10.2011, se prelungeşte perioada de depunere a dosarelor de înscriere până în data de 14.05.2015, ora 16.00, doar pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar şi învăţământul primar.

Pentru funcţia de inspector şcolar pentru educaţia timpurie, respectiv pentru cea de inspector şcolar pentru învăţământul primar, candidatul trebuie să fie absolvent cu diplomă de licenţă cel puţin al ciclului I de studii universitare, să fie încadrat sau să fi fost încadrat pe un post de educatoare/învăţător/institutor/profesor pentru învăţământ preşcolar/profesor pentru învăţământ primar, să îndeplinească condiţiile prevăzute la alin. (1) lit. b)-f) şi condiţiile necesare pentru ocuparea funcţiei didactice de profesor pentru învăţământ preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământul primar, în conformitate cu prevederile alin. (1) lit. d), din OMECTS nr. 5558/07.10.2011, respectiv art. 248, alin. (1) lit. e) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon nr. 0258-817255.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea