Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint

 

De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, pregătiți de profesorii Daniela Bob și Marius Lobonțiu. Lorand Palfi (LPS Alba Iulia) a cucerit două medalii de argint, în probele de 50 metri spate și 50 metri bras, acesta mai clasându-se pe locul 5 în proba de 200 metri mixt și locul 6 în proba de 200 metri liber.

La concurs au participat 194 de copii care au reprezentat 25 de cluburi din zona Transilvaniei. Probele de calificare au fost 200 metri liber și 200 metri mixt, probe la care copiii au trebuit să se încadreze în baremurile de calificare, miza fiind obținerea medaliilor, dar mai ales a calificării la etapa finală a Campionatului Național, programată în luna iunie.

Au obținut calificarea Lorand Palfi și Pavel Peterliceanu (copii, 10 ani), Cristiana Adam, David Begov-Ungur și Ștefan Nechita-Vesa (copii, 11 ani).

Au avut clasări foarte bune: *David Begov-Ungur: locul 4 la 50 metri bras, locul 6 la 50 m fluture și 200 m mixt si locul 9 la 200 m liber; *Cristiana Adam: locul 4 la 50 m spate, locul 6 la 200 m liber, locul 8 la 200 m mixt si locul 9 la 50 m bras; *Pavel Peterliceanu: locul 8 la 50 m liber; *Ștefan Nechita-Vesa: locul 9 la 50 m liber și locul zece la 50 m fluture; *Mihail Vlad: locul 10 la 50 m liber.

Au mai concurat Alexandra Lefter, Iulia Stănilă, Sofia Sima și David Filipescu.

La sfârșitul săptămanii, cadeții vor avea concurs la Oradea unde vor înota pentru a obtine calificarea la finalele Campionatul Național de Cadeți din luna iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea