Rămâi conectat

Actualitate

Inițiative din domeniile educație, sănătate, mediu, cultură și sport, finanțate prin programul ”Electrica pune România într-o altă lumină”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a treia ediție a Programului de Granturi ‘Electrica pune România într-o altă lumină’ a fost lansată de Electrica. Programul se va desfășura în perioada 27 iulie – 26 august 2018, pe site-ul instituţiei.

„Este o competiţie naţională de proiecte, prin intermediul căreia compania Electrica încurajează iniţiativele sustenabile ale românilor care vor să îşi sprijine comunitatea pentru a se dezvolta”, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Programul are o valoare totală a finanţărilor oferite de Electrica de 50.000 de euro. Acestea vor fi acordate proiectelor care ocupă primele locuri, până la acoperirea sumei totale.

Prin programul ‘Electrica pune România într-o altă lumină’ vor fi finanţate iniţiative din domeniile educaţie, servicii sociale şi de sănătate, mediu, cultură şi sport. Atât persoanele fizice, cât şi organizaţiile neguvernamentale şi instituţiile de învăţământ au oportunitatea să propună proiecte prin care pot solicita finanţare din partea Electrica.

Competiţia se va desfăşura în mai multe etape: înscrierea propunerilor de proiect, prin completarea şi trimiterea unui formular disponibil pe www.electrica.ro; perioada de verificare a eligibilităţii propunerilor de proiect înscrise (27 – 31 august); jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (3 – 14 septembrie); anunţarea câştigătorilor (20 septembrie).

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice. Grupul Electrica oferă servicii la peste 3,6 milioane de clienţi şi are o arie de cuprindere naţională – cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea