Rămâi conectat

Curier Județean

Iniţiativă a consilierilor social-democraţi din Cugir, în sprijinul pensionarilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugir sedinta CLUn proiect de hotărâre iniţiat de grupul  de consilieri PSD din cadrul Consiliului Local Cugir a fost înaintat spre avizare secretarului primăriei locale, jurista Otilia Băluţiu, în vedera înscrierii acestuia pe ordinea de zi a şedinţei din 27 februarie, a.c, şi adoptarea unei hotărâri în acest sens.
 
Prin demersul lor, cei 5 aleşi social-democraţi propun primarului Adrian Teban să fie de accord ca pensionarii cu domiciliul stabil pe raza oraşului Cugir să beneficieze de 4 călătorii lunare gratuite, pe reţeaua de transport a localităţii, pe baza unei legitimaţii speciale şi a cuponului de pensie valid, începând cu data de 1 martie 2014. O legitimaţie care să nu fie transmisibilă, iar beneficiarii de gratuitate au obligaţia validării fiecărei călătorii.

În adresa de motivare a iniţiativei, consilierii PSD, îi recomandă primarului să ţină seama de dificultăţile prin care trece această categorie socială, având în vedere că şi alte oraşe au luat decizii similare menite să vină in sprijinul pensionarilor şi a altor persoane defavorizate.

Proiectul de hotărâre este semnat de consilierii PSD: Mircea Trifan, Mircea Simu,  Horia Rotche, Cornel Păştină şi Bogdan Dumitru. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea