Industria – Unirea Alba Iulia, un duel al orgoliilor județene! Sâmbătă, la Galda de Jos, al doilea derby “de Alba” din primăvară

Sâmbătă, în ultima zi a lunii martie, de la ora 15.00, se dispută al doilea derby “de Alba” din 2018, între Industria Galda (locul patru, 34 de puncte) și Unirea Alba Iulia (locul șase, 26 de puncte). Avantaj pentru amfitrioni, care au stat în etapa intermediară, având câteva zile în plus de odihnă. În tur, pe “Cetate”, Industria a suferit prima înfrângere stagională, 0-1 (gol Lăsconi), iar la precedentul duel pe arena găldeană amfitrionii au obținut o victorie “Italiană” (a înscris D. Lupșan). Dacă Industria nu a pierdut în retur, având 4 puncte strânse în două dispute, în schimb “alb-negrii” nu au câștigat sub comanda lui Bicheși, înregistrând două remize și un eșec. Din distribuția gazdelor vor absenta Apetri – accidentat (în tur la Unirea) și Rodean suspendat, iar în efectivul albaiulian reintră Al. Giurgiu și Lăsconi, ultimul fiind incert, la fel ca și Schiau.

*Paul Ciucă: “Într-un asemenea meci orice este posibil”

Asemenea derby-uri județene declanșează energii sporite, motivații suplimentare. În acest moment echipele sunt apropiate valoric și orice rezultat este posibil”, a spus antrenorul gazdelor, Paul Ciucă. Industria a susținut ultimul joc acum două săptămâni (17 martie, 1-0 cu FC Avrig), iar săptămâna viitoare o așteaptă deplasările de la Iernut și Dumbrăveni (Gaz Metan Mediaș II). În schimb, uniriștii bifează meciuri la 4 zile: marți la Dumbrăveni (1-1 cu “găzarii mici”), sâmbătă la Galda de Jos, și apoi două întâlniri acasă, marți, cu Avântul Reghin, respectiv, în Vinerea Mare, cu CFR Cluj 2.

ELIT

*Adrian Bicheși: “Suntem inconstanți, întâlnim un adversar puternic”

Debutant în eșalonul terț ca și “principal”, Adrian Bicheși încă nu a reușit să câștige pe banca tehnică a Unirii, dar are la activ un egal, sub Drăgana, în precedentul derby “de Alba”, acum două săptămâni. “Ținând cont că am dovedit inconstanță, nu știu la ce să mă aștept. Încercăm să reglăm problemele, cunoaștem adversarul, Industria fiind o echipă puternică care a demonstrat că știe să joace foarte bine «la rezultat». ne știm posibilitățile, dar suntem fluctuanți. Ca rezultat, ar fi foarte bună o remiză, dar eu sper că ne vom prezenta foarte bine și o să câștigăm toate punctele”, a spus Bicheși.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Unirist 29 martie 2018 at 21:31

Jucatorii Unirii trebuie sa arate de ce sunt in stare,sa lupte la maxim,egalul nu este o alternantiva.Suntem Unirea Alba Iulia,trebuie sa devenim cei mai buni din judet.

Unu 30 martie 2018 at 18:37

Cum sa zici ca egalul e bun??? Antrenor de 2 lei!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...