Rămâi conectat

Sport

Industria – Unirea Alba Iulia, un duel al orgoliilor județene! Sâmbătă, la Galda de Jos, al doilea derby “de Alba” din primăvară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, în ultima zi a lunii martie, de la ora 15.00, se dispută al doilea derby “de Alba” din 2018, între Industria Galda (locul patru, 34 de puncte) și Unirea Alba Iulia (locul șase, 26 de puncte). Avantaj pentru amfitrioni, care au stat în etapa intermediară, având câteva zile în plus de odihnă. În tur, pe “Cetate”, Industria a suferit prima înfrângere stagională, 0-1 (gol Lăsconi), iar la precedentul duel pe arena găldeană amfitrionii au obținut o victorie “Italiană” (a înscris D. Lupșan). Dacă Industria nu a pierdut în retur, având 4 puncte strânse în două dispute, în schimb “alb-negrii” nu au câștigat sub comanda lui Bicheși, înregistrând două remize și un eșec. Din distribuția gazdelor vor absenta Apetri – accidentat (în tur la Unirea) și Rodean suspendat, iar în efectivul albaiulian reintră Al. Giurgiu și Lăsconi, ultimul fiind incert, la fel ca și Schiau.

*Paul Ciucă: “Într-un asemenea meci orice este posibil”

Asemenea derby-uri județene declanșează energii sporite, motivații suplimentare. În acest moment echipele sunt apropiate valoric și orice rezultat este posibil”, a spus antrenorul gazdelor, Paul Ciucă. Industria a susținut ultimul joc acum două săptămâni (17 martie, 1-0 cu FC Avrig), iar săptămâna viitoare o așteaptă deplasările de la Iernut și Dumbrăveni (Gaz Metan Mediaș II). În schimb, uniriștii bifează meciuri la 4 zile: marți la Dumbrăveni (1-1 cu “găzarii mici”), sâmbătă la Galda de Jos, și apoi două întâlniri acasă, marți, cu Avântul Reghin, respectiv, în Vinerea Mare, cu CFR Cluj 2.

*Adrian Bicheși: “Suntem inconstanți, întâlnim un adversar puternic”

Debutant în eșalonul terț ca și “principal”, Adrian Bicheși încă nu a reușit să câștige pe banca tehnică a Unirii, dar are la activ un egal, sub Drăgana, în precedentul derby “de Alba”, acum două săptămâni. “Ținând cont că am dovedit inconstanță, nu știu la ce să mă aștept. Încercăm să reglăm problemele, cunoaștem adversarul, Industria fiind o echipă puternică care a demonstrat că știe să joace foarte bine «la rezultat». ne știm posibilitățile, dar suntem fluctuanți. Ca rezultat, ar fi foarte bună o remiză, dar eu sper că ne vom prezenta foarte bine și o să câștigăm toate punctele”, a spus Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea