Rămâi conectat

Curier Județean

Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Vinţu de Jos – a lovit un consătean cu o bâtă în cap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tribunalul Alba l-a condamnat pe Porcar Vasile, în vârstă de 61 de ani din comuna Vinţu de Jos, la 3 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost trimis în judecată după ce și-a lovit un consătean în cap cu o bâtă.

Potrivit precizărilor făcute de polițiști la data incidentului (în luna octombrie 2012), în timp ce Porcar ce se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinței victimei – Josan Ioan de 64 de ani, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. În urma rănilor suferite bărbatul agresat a ajuns la spital iar expertiza medico-legală a stabilit leziunile suferite de victimă sunt din categoria celor de apărare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a decis că agresorul se face vinovat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor iar dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 12 noiembrie 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea