Închisoare cu suspendare pentru femeia din Fărău care și-a înjunghiat concubinul

Paul Voicu - Primar 2020

Daniela Adam, femeia din Fărău care și-a înjunghiat în data de 5 ianuarie a.c. concubinul a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 21 ianuarie iar magistrații au pronunțat sentința în data de 18 februarie, după ce inculpata a recunoscut fapta comisă.

ELIT

Femeia, în vârstă de 41 de ani l-a lovit pe Vasile Costin, concubinul în vârstă de 55 de ani, cu un cuțit, în zona toracelui. Poliţiştii din Ocna Mureş, sesizați prin 112, au constatat că agresiunea s-a produs la locuința celor doi, în timpul unui scandal alimentat de consumul de alcool în exces. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol.

Imediat după comiterea faptei femeia a primit mandat de arestare pentru 30 de zile,  fiind eliberată în data de 8 februarie când măsura arestării a fost înlocuită cu măsura obligării de a nu părăsi ţara.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...