Rămâi conectat

Ştirea zilei

Închisoare cu suspendare pentru femeia din Fărău care și-a înjunghiat concubinul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daniela Adam, femeia din Fărău care și-a înjunghiat în data de 5 ianuarie a.c. concubinul a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 21 ianuarie iar magistrații au pronunțat sentința în data de 18 februarie, după ce inculpata a recunoscut fapta comisă.

Femeia, în vârstă de 41 de ani l-a lovit pe Vasile Costin, concubinul în vârstă de 55 de ani, cu un cuțit, în zona toracelui. Poliţiştii din Ocna Mureş, sesizați prin 112, au constatat că agresiunea s-a produs la locuința celor doi, în timpul unui scandal alimentat de consumul de alcool în exces. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol.

Imediat după comiterea faptei femeia a primit mandat de arestare pentru 30 de zile,  fiind eliberată în data de 8 februarie când măsura arestării a fost înlocuită cu măsura obligării de a nu părăsi ţara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză Elevul sergent Flavius Taflan (clasa a XI-a) a reușit să fie din nou în topul Olimpiadei de Limba Franceză, faza județeană, unde a obținut Premiul I și calificarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea