Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Început de an cu derby în „Mica Romă”: duminică, la Blaj vine campioana Ştiinţa Bacău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti162014 începe tumultuos în „Mica Romă”, întâiul joc oficial din noul an însemnând un derby al podiumului în Divizia A1 la volei feminin. De pe poziţia a treia, Volei Alba Blaj primeşte o vizită incitantă, Ştiinţa Bacău liderul primei scene, aflată la un singur punct în faţă în ierarhie şi se anunţă o partidă a adevărului, a orgoliilor şi a rivalităţii. Cu siguranţă, vizitatoarele vor să răzbune unica înfrângere stagională, suferită în propria sală în compania fetelor conduse de Branko Gajic, care au învins echipa ce a reprezentat România în Champions League cu 3-2, după ce au remontatat de la 1-2, rezultând o victorie uriaşă.

*Interes uriaş!

Cu certitudine, Sala „Timotei Cipariu” va fi neîncăpătoare şi va vibra duminică, 19 ianuarie, de la ora 18.00, meci televizat în direct pe Digi Sport, interesul fiind unul uriaş. Amfitrioanele şi-au întărit efectivul în pauză, achiziţionând-o pe internaţionala din Argentina Florencia Busquets (25 ani), jucătoare ce evoluează pe postul de centru, deci practic se va duela la fileu cu conaţionala sa Emilce Sosa, colega din reprezentativă. Întâlnirile directe au fost împărţite: în campionatul trecut gazdele s-au inpus 3-0 la Bacău, 3-2 la Blaj, combatantele întâlnindu-se şi în Cupa României: dublă victorie băcăuană, 3-1 şi 3-2 la Blaj (meci de infact, când amfitrioanele s-au aflat la două mingi de semifinale!), acest ultim meci disputându-se în 16 ianuarie 2013. „Dacă vom juca la adevărata noastră valoare şi publicul ne va sprijini aşa cum numai suporterii din Blaj ştiu să o facă, avem şanse reale să câştigăm. Sperăm să avem şi noroc, iar adversarele să nu prindă o zi fenomenală. Partida se joacă, este evenimentul lunii ianuarie în urbe, însă noi vrem să fie numai începutul unui parcurs pozitiv în campionat, iar adevăratele surprize plăcute să fie consemnate la finele sezonului, prin luna aprilie”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele formaţiei Volei Alba-Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea