Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incendiu la un depozit de furaje din Sântimbru. O persoană cu arsuri, transportată la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

interventie pompieri (1)Pompierii din Alba Iulia au intervenit, duminică seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în localitatea Sântimbru, o persoană cu arsuri fiind transportată la spital.

Nu există pericol de extindere a incendiului, informează ISU Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Persoana care a prezentat arsuri a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

UPDATE: ”Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la ora 19.10, pe DN 1, pe raza loc. Sîntimbru, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală pentru creșterea puilor aparținând unei societăți comerciale. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba. Ca urmare a acestui eveniment, au ars patul de paie al halei pe o suprafață de aproximativ 600 mp, sistemul de furajare și adăpare și s-a degradat parțial instalația electrică a halei. În urma incendiului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50 % din suprafața corpului, asistată și transportată de un echipaj al SAJ Alba la Unitatea de Primiri Urgențe Alba”, precizează reprezentantul ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea