Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu la o casă din localitatea Loman, comuna Săsciori. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

incendiu alba iulia001Garda Sebeș  a fost solicitată să intervină, duminică seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Loman, comuna Săsciori. Potrivit ISU Alba, este vorba despre un incendiu la o casă de locuit.

Focul a fost localizat şi nu există pericolul de extindere la alte imobile.

În jurul orei 21.40, pompierii lucrau la stingere.

UPDATE ISU Alba: Garda de intervenție Sebeș a intervenit duminică seara, la ora 20.48, în loc. Loman, com. Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 100 mp, o magazie de cereale confecționată din lemn pe o suprafață de circa 12 mp, o moară și aproximativ 3 tone de cereale. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum deteriorat.

Pagubele estimate se ridică la suma de 8.500 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea