Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incendiu cu pagube de 18.000 de lei la o locuință din Sebeșel

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu casaGarda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să acționeze, luni, 17 februarie a.c.,  în localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuințe.

Pompierii militari au intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

Au ars acoperişul gospodăriei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, 2 tone fân, 1 căruţă şi instalaţia electrică. Incendiul s-a propagat la o anexa gospodărească (grajd) din vecinătate, arzând circa 20 mp de acoperiş confecţionat din lemn şi ţiglă. Valoarea pagubelor produse se ridică la aproximativ 18.000 lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 60.000 lei.

În urma cercetărilor s-a constatat că, după lucrări de igienizare a terenului de resturi vegetale efectuate de proprietarul locuinței, focul a scăpat de sub control şi s-a extins la gospodăria aflată în imediata apropiere, generând incendiul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea