Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Incendii în satele din Apuseni stinse de pompierii militari ai ISU

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit joi, 16 august pentru stingerea a două incendii izbucnite la un grajd și la o anexă gospodărească din comuna Horea și respectiv Vadu Moților din Munții Apuseni.

La ora 22.44, în loc. Mătişeşti, com. Horea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, proprietatea lui M.I. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars adăpostul de animale confecţionat din lemn de aproximativ 24 mp şi doi porci aflaţi în interior. Pagubele produse se ridică la circa 20.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 180.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jarul sau scânteile purtate de vânt căzute pe materialele combustibile.

La ora 02.37, în loc. Vadu Moţilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în care funcţiona un utilaj pentru debitarea lemnului, proprietatea lui E.G. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars şopronul confecţionat din lemn de aproximativ 24 mp în care funcţiona utilajul şi o parte din deşeurile rezultate în urma debitării materialului lemnos. Pagubele produse se ridică la circa 9.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 120.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

 foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea