Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiatorul terasei de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe bărbatul care în noaptea de 02/03 iuni ar fi provocat un incendiu pe terasa unui bar din Alba Iulia. Se pare că bărbatul era sub influenţa alcoolului atunci când a comis fapta. Poliţiştii l-au reţinut şi îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “marți, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe P.A., de 57 de ani, din Alba Iulia care este bănuit de comiterea unei fapte de distrugere prin incendiere.

Bărbatul, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un incendiu la terasa unui bar din municipiul Alba Iulia, în urma căruia au fost distruse 3 scaune şi o masă din plastic precum şi aproximativ doi metri pătraţi de mochetă, prejudiciu ce a fost estimat de reprezentanţii localului public la suma de 2.000 de lei.

Pentru obţinerea de probe în cauză, la data de 09.06.2015, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite.

Faţă de P.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 10.06.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea