Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Încă NU se știe sigur când se aprind luminițele de sărbători la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă NU se știe sigur când se aprind luminițele de sărbători la Alba Iulia

Locuitorii municipiului Alba Iulia mai au puțin de așteptat până când vor afla care este momentul exact în care orașul nostru va intra în spiritul sărbătorilor, odată cu pornirea faimoaselor luminițe.

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, consultați de ziarulunirea.ro, încă nu se poate determina cu precizie ora la care iluminatul festiv va fi pus în funcțiune, până la acest moment.

Oamenii care s-au strâns în cursul serii de ieri, 1 Decembrie 2022, pentru a vedea aprinderea faimoaselor luminițe de sărbători din Cetatea Alba Carolina au fost surprinși de o veste proastă, din partea autorităților.

„Datorită unor probleme tehnice, electrice, aprinderea cupolei de lumini din Latura de Vest a Cetății se amână pentru mâine, 2 decembrie, fiind imposibilă intervenția cu nacelă acum, din cauza comercianților amplasați in acea zonă.”, au transmis ieri reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Ședință pe tema munților de gunoaie din Alba Iulia, la Instituția Prefectului Alba. AMENZI de 25.000 lei pentru firma de salubrizare care nu a ridicat deșeurile la timp

Câteva mii de persoane s-au strâns în inima cetății Alba Carolina pentru a fi martori la marele eveniment care, din păcate, nu s-a mai materializat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea