Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inaugurare cu slujbă religioasă. Avocaţii şi-au deschis birou în clădirea Tribunalului Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima sfinţire cu cruce din istoria clădirii Tribunalului Alba, potrivit preotului Doru Gheaja, a avut loc vineri, 11 mai, cu ocazia inaugurării biroului avocaţilor din Baroul Alba.

La eveniment au participat circa 20 de avocaţi, în frunte cu Ioan Rus, decanul Baroului şi Doina Scutea, fostul şef al acestui organism profesional de apărare şi de reglementare a profesiei de avocat.

A avut loc o festivitate cu tăiere de panglică, cu o foarte frumoasă slujbă de sfinţire a spaţiului în care justiţiabilii vor căuta împreună cu apărătorii lor calea cea dreaptă. La tăierea simbolică a panglicii inaugurale au contribuit pe lângă Ioan Rus şi Doina Scutea, preotul Doru Gheaja şi consiliera Baroului Alba, Maria Popa.

“Este locul în care avocaţii se întâlnesc şi cu justiţiabilii, dar şi pentru a acorda asistenţă juridică la Tribunal, la Judecătorie, la Parchetele de pe lângă cele două instanţe judecătoreşti. Biroul a fost amenajat cu bani din fondurile Baroului Alba, practic din ceea ce au contribuit avocaţii”, a declarat pentru ziarul Unirea, avocatul Ioan Rus.

Baroul avocaţilor din judeţul nostru numără în prezent 263 de membrii.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea