Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inaugurare cu slujbă religioasă. Avocaţii şi-au deschis birou în clădirea Tribunalului Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Prima sfinţire cu cruce din istoria clădirii Tribunalului Alba, potrivit preotului Doru Gheaja, a avut loc vineri, 11 mai, cu ocazia inaugurării biroului avocaţilor din Baroul Alba.

La eveniment au participat circa 20 de avocaţi, în frunte cu Ioan Rus, decanul Baroului şi Doina Scutea, fostul şef al acestui organism profesional de apărare şi de reglementare a profesiei de avocat.

A avut loc o festivitate cu tăiere de panglică, cu o foarte frumoasă slujbă de sfinţire a spaţiului în care justiţiabilii vor căuta împreună cu apărătorii lor calea cea dreaptă. La tăierea simbolică a panglicii inaugurale au contribuit pe lângă Ioan Rus şi Doina Scutea, preotul Doru Gheaja şi consiliera Baroului Alba, Maria Popa.

“Este locul în care avocaţii se întâlnesc şi cu justiţiabilii, dar şi pentru a acorda asistenţă juridică la Tribunal, la Judecătorie, la Parchetele de pe lângă cele două instanţe judecătoreşti. Biroul a fost amenajat cu bani din fondurile Baroului Alba, practic din ceea ce au contribuit avocaţii”, a declarat pentru ziarul Unirea, avocatul Ioan Rus.

Baroul avocaţilor din judeţul nostru numără în prezent 263 de membrii.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul” Un nou crater a apărut pe strada Abrudului din cartierul Micești. Groapa se adâncește văzând cu ochii și pământul continuă să se surpe de câte ori trece vreo mașină. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea