Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ÎN WEEKEND: Târg de Handmade şi Vintage, la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targ handmade si vintageComplexul comercial Alba Mall va găzdui, în acest weekend, o nouă ediţie a Târgului “Handmade&Vintage”. Expozanţi şi producători de articole handmade, colecţionari de antichităţi dar şi vânzători de modă veche, din toată ţara, vin la Alba Iulia pentru a-şi „etala” obiectele, spre bucuria celor care se pregătesc să-şi îmbogăţească colecţia sau de ce nu să cumpere un cadou original celor dragi.

„Alba Mall vă invită în acest sfârşit de săptămână în vremea în care fiecare pagină de carte însemna o pagină de viaţă, când un tablou era proiecţia unui vis frumos, când obiectele aveau şi dădeau personalitate, la Târgul de Handmade şi Vintage Alba Mall”, au transmis organizatorii.

Timp de trei zile, în perioada 7-9 februarie, colecţionarii de obiecte vechi şi pasionatii de bijuterii şi accesorii handmade vor putea admira şi achiziţiona produse unicat, confecţionate handmade însă, poate cel mai important, lucrate cu suflet şi purtând fiecare o poveste.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea