Rămâi conectat

Actualitate

În weekend, jandarmii din Alba asigură ordinea la 5 manifestări cultural sportive şi două manifestări de protest

Bogdan Presecan

Publicat

în

La sfârşitul acestei săptămâni jandarmii din Alba vor asigura ordinea şi siguranţa publică pe timpul desfăşurării a cinci manifestări cultural sportive şi două manifestări de protest.

„De vineri până duminică,  echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba vor asigura ordinea şi liniştea publică în municipiul reşedinţă de judeţ, pe timpul unei noi ediţii a “Festivalului Dilema”. Sâmbătă şi duminică jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror incidente sau stări tensionate pe timpul “Zilelor Oraşului Teiuş”, precum şi pe parcursul unor manifestări de protest organizate în localităţile Roşia Montană şi Alba Iulia. Echipaje de jandarmerie vor mai putea fi găsite duminică în localităţile Fărău, Avram Iancu şi Limba, unde vor veghea la buna desfăşurare a unor manifestări cultural artistice organizate de autorităţile locale (“Zilele Comunei Fărău”, inaugurarea Complexului Muzeal “ Avram Iancu ” şi “Fiii Satului Limba ”).

Ca de obicei, reamintim  participanţilor să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi forţelor de ordine, să aibă un comportament civilizat, să evite consumul excesiv de alcool, să nu deţină arme de orice fel, să nu arunce obiecte către scenele organizate, să nu forţeze cordoanele de ordine constituite şi să semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri. În plus, recomandăm supravegherea îndeaproape a comportamentului copiilor şi acordarea unei atenţii sporite modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale. De asemenea, readucem în atenţie că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele amintite şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi la numărul unic de urgenţe – 112″, se araă într-un comunicat remis presei de Jandarmeria Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea