În urma demarării unui proiect pe fonduri europene, Primăria Cugir recuperează banii investiți în rețele de apă și canalizare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Aproximativ 9.000.000 lei vor intra in bugetul orașului în urma unui proiect pe fonduri europene semnat astăzi, 4 iulie, de Primăria Cugir și Ministerul Fondurilor Europene. Proiectul se referă la lucrări de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră deja executate și achitate între anii 2008 – 2013. Practic, Primăria Cugir a reușit să recupereze sumele investite, profitând de șansa oferită de Uniunea Europenă care a pus la bătaie fondurile POS Mediu 2007-2013 rămase disponibile din acest sector.

primaria-cugir“Administrațiile locale care au investit din bugetul local în canalizare și rețele de apă pe perioada precedentului exercițiu bugetar al UE, au putut depune proiecte pentru a primi finanțare retroactivă. Noi am depus proiectul Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră în UAT Cugir, județul Alba, care face referire la trei mari lucrări: Extindere rețea de canalizare în zona periurbana, Extindere canalizare menajera în orasul Cugir si Retea de apa si canalizare Vinerea. Vom folosi suma recuperată pentru modernizare unor străzi, achiziționarea unor autobuze, efectuarea unor reparații și pentru diverse servicii publice“, a declarat primarul Adrian Teban.

ELIT

În cursul zilei de astăzi, 4 iulie, conducerea administrației i-a convocat pe consilierii locali în cadrul unei ședințe de îndată privind rectificarea bugetului local al oraşului Cugir pe anul 2016, în condițiile în care în visteria locală intră aproximativ 9.000.000 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419