Rămâi conectat

Curier Județean

În urma campaniei naționale de control, 13 firme de panificație din Alba s-au ales cu amenzi de la ITM

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba a participat la campania naţională de identificare şi sancţionare a cazurilor de muncă nedeclarată şi de verificare a respectării legislaţiei privind securitatea şi sănătatea în muncă în domeniul morărit-panificaţie, desfășurată în 2 etape în cursul  acestui an, şi anume în perioada 19 – 21 martie şi 25 – 26 aprilie.

Inspectorii de muncă au verificat 57 de unităţi de morărit şi panificaţie cu un număr de 758 de salariaţi. Cu prilejul acestor controale au fost constatate 114 deficienţe şi au fost dispuse tot atâtea măsuri obligatorii în vederea intrării în legalitate.

Au fost sancţionaţi 13 agenţi economici pentru abateri de la legislaţia muncii din care unul pentru utilizarea de muncă nedeclarată (2 persoane depistate în lucru fără forme legale de angajare), fiind aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, respectiv 12 amenzi în cuantum de 18.158 lei şi 1 amendă în cuantum de 20.000 lei pentru muncă nedeclarată.

Potrivit reprezentanților ITM Alba, printre unitațile sancționate cu amenzi contravenționale se află: SC Cofetăria Ana SRL Câmpeni (4.000 de lei); SC Prespam SRL Cugir (4.000 de lei); SC Mac SRL Alba Iulia (4.000 de lei); SC Dani Pan SRL Cugir (4.000 de lei); SC Enapan SRL Sebeş (4.000 de lei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea