Rămâi conectat

Sport

În ultima partidă a etapei a 5-a din Liga a 4-a, Nicolae Linca Cergău – Spicul Daia Română 3-2 (3-2) | Nou-promovata, maximum de puncte pe teren propriu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nou-promovata Nicolae Linca Cergău are un parcurs impecabil pe propria arenă, cu maximum de puncte realizate din trei jocuri.

În prezența a aproximativ 150 de spectatori, amfitrionii au avut în portarul Vasile Cristea MVP-ul unei întâlniri interesante, cu toate golurile marcate în prima repriză și răsturnări de scor (0-1, 3-1, 3-2). Ultima victorie a fost obținută duminică, în confruntarea formațiilor din Podișul Secașelor, 3-2 (3-2), cu Spicul Daia Română. Golurile au fost înscrise de C. Micu (21, 43), Tompi (29), respectiv V. Bișboacă (14), Gh. Scheau (45).

Amfitrionii sunt pe locul șase, cu 9 puncte șu un golaveraj negativ, 10-23, după înfrângerile externe la scor, de la Micești și Stremț. Dăienii au trei înfrângeri la rând și se plasează pe poziția a 10-a, cu 3 puncte (10-14).

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea