Rămâi conectat

Sport

În primul meci al turneului semifinal al juniorilor B1, CSȘ Blaj – LPS Tg. Mureș 3-4 (3-2) | Înfrângere în final, după un meci dramatic, în care blăjenii au condus cu 3-2

Dan HENEGAR

Publicat

în

În primul meci al turneului semifinal al juniorilor B1 de la Sânnicolau Mare, CSȘ Blaj a întâlnit LPS Tg. Mureș, pierzând 3-4 (3-2), după o partidă dramatică.

Blăjenii au început tare meciul, conducând cu 2-0, prin golurile lui Nicula (3) și Oargă (10), însă au fost egalați în minutele 22 și 34. Tot reprezentanta județului Alba a marcat din nou până la pauză, prin D. Nicula, intrând în avantaj până la pauză.

La reluare CSȘ Blaj a căzut, LPS Tg. Mureș reușind o răsturnare de situație, a egalat și a înscris pentru 4-3 în minutul 78, însă Blajul a avut ghinion în prelungiri, când au lovit bara prin același D. Nicula.

CSȘ Blaj nu l-a putut utiliza pe portarul titular Bulucz, care și-a uitat cartea de identitate acasă, astfel că între buturi a intrat Bogin, care a avut parte de vină la reușitele oponenților. „Asta este am pierdut, după ce am condus în două rânduri, am avut și ghinion. Nu-i nimic pierdut, în următorul meci vom avea întregul efectiv la dispoziție. Ne vom bate până la capăt„, a declarat antrenorul Ioan Mara.

CSȘ Blaj, campioana județului Alba la juniori B1 (născuți după 1 ianuarie 2001), a acces în turneul semifinal la respectiva categorie de vârstă, după ce a eliminat în faza interjudețeană pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 3-2 și 1-1.

Echipa din “Mica Romă” a fost repartizată în turneul semifinal de la Sânnicolau Mare, din perioada 15-19 iunie, alături de CS Hunedoara, LPS Tg. Mureș, Sporting Pitești și Unirea Sânicolau Mare, echipa gazdă. Formația condusă de Ioan Mara va disputa în Timiș patru meciuri în patru zile consecutive, după următorul program: *vineri, 15 iunie, cu LPS Tg. Mureș, scor 3-4; *sâmbătă, 16 iunie, cu Unirea Sânnicolau Mare (ora 19.00); *duminică, 17 iunie, cu CS Hunedoara (ora 17.00); *luni, 18 iunie, cu Sporting Pitești (ora 19.00).

Antrenorul Ioan Mara a mizat pe formula compusă din Bogin – Bărbat, Corlea, Dărângă, Vulc – Ov. Oltean, I. Macarie, B. Macarie, Oargă (62, Jica) – Nicula, D. Paul; rezerve R. Crișan, Burja, Borcea, Boldea, Jica, M. Maier, Coza.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea