În perioada examenului de Bacalaureat, 35 de poliţişti de la IPJ Alba acționează, zilnic, suplimentar pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În această perioadă, peste 30 de polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba acționează suplimentar, faţă de dispozitivul curent, pentru ca examenul naţional de Bacalaureat, în judeţul nostru, să se desfăşoare în condiții de liniște, siguranță şi normalitate.

Pe durata examenului național de Bacalaureat, 35 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba acționează, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a probelor de examen.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 24 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 11 sunt poliţişti de la rutieră.

Toate centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor din sistemul de siguranţă publică, iar poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

La nivel naţional, peste 3.500 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului național de Bacalaureat la cele 1.737 de centre de examinare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419