Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În minivacanța de Sfânta Maria, amenzi de aproape 150.000 de lei în județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 15-18 august a.c., cei peste 250 de poliţişti care au acţionat zilnic pe raza întregului judeţ, au  constatat 36 de infracțiuni, din care 19 în flagrant. Dintre acestea 8 au fost de natură judiciară, 3 de natură economico-financiară, 21 la regimul circulaţiei rutiere şi 4 de altă natură.

Au fost aplicate 879 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 147.040 lei, din care 99 pentru sancţionarea abaterilor la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 21 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 30 la alte acte normative.

În urma activităţilor desfăşurate pentru un trafic rutier în siguranţă, poliţiştii au aplicate 729 de sancţiuni contravenţionale celor care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care 410 pentru viteză excesivă.

Au fost reţinute 15 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

Minivacanţa din perioada 15-18 august a fost una bogată în evenimente religioase, culturale sau sportive, organizate pe raza întregului judeţ, astfel că poliţiştii din Alba au asigurat măsurile de ordine şi au acţionat pentru prevenirea evenimentelor negative, la peste 15 manifestări.

Dintre numeroasele misiuni se remarcă cele prilejuite de Zilele Municipiului Sebeş, unde au participat peste 17.000 de persoane şi unde Poliţia Municipiului Sebeş a asigurat prezenţa a 22 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi rutieră, astfel că, cu ocazia acestui eveniment nu au fost înregistrate evenimente negative şi toţi cetăţenii care au participat la această sărbătoare s-au putut bucura în siguranţă de ea.

Roşia Montană a fost şi în acest an gazda evenimentului „FânFest” la care au participat peste 2.000 de persoane. Pentru asigurarea securităţii participanţilor la această manifestare precum şi pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea şi combaterea abaterilor de la prevederile legale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a participat cu 20 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiilor Abrud şi Cîmpeni precum  şi ai Secţiei 10 de Poliţie Rurală Baia de Arieş.  Şi acest eveniment s-a încheiat fără incidente negative, astfel că se poate afirma că şi în acest caz, misiunea poliţiştilor a fost îndeplinită cu succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea