Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga Naţională de baschet feminin, BCM Tymes Timişoara – CSU Alba Iulia 71-85

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste28CSU Alba Iulia s-a reabilitat după înfrângerea suferită contra campioanei CSM Târgovişte şi a câştigat disputa externă cu BCM Tymes Timişoara, scor 85-71 (21-21, 16-11, 25-18, 23-21). Elevele lui Popov au în acest moment 9 puncte (4 victorii şi un eşec) şi le aşteaptă o săptămână dificilă, partide cu ICIM Arad (miercuri, acasă) şi CSBT Alexandria

*Echilibrat în prima parte, succes conturat după pauză

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Primele 20 de minute disputate au stat sub semnul echilibrului, scorul la capătul sfertului inaugural fiind egal 21-21. Până la pauza mare vizitatoarele au reuşit să intre în avantaj, conducând la mijlocul meciului cu 5 puncte diferenţă (37-32)

Formaţia din Cetatea Marii Uniri a fost favorită în disputa de pe Bega, deşi nu a contat iarăşi pe serviciile internaţionalei Elisabeth Pavel (absentă de la începutul sezonului din pricina unei accidentări la metatarsiene), într-o partidă cu iz sentimental pentru Marta Fodor şi Dora Ardelean, ajunse în această vară sub comanda lui Miroslav Popov tocmai de la gruparea din Timişoara.

Au marcat Kuster – 24 puncte, Agunbiade – 21, McFarland – 14, Uiuiu – 10, Toma – 6, Price – 6, Deura – 4.

Cu o prestație remarcabilă, sârboaica Biljana Pesovic de la BCM Timișoara a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei, reușind în 40 de minute de joc 25 de puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive și 2 intercepții, pentru un coeficient de eficiență de 32 de unități. De la CSU cele mai eficiente jucătoarea au fost Jessica Kuster și Wumi Agumbiade.

Statistică CSU Alba Iulia: Jessica Kuster – 24 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, Wumi Agunbiade – 21 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Valencia McFarland – 14 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, Alexandra Uiuiu – 10 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive, Larisa Toma – 6 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, L’Oreal Price – 6 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Milica Deura – 4 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Dora Ardelean – 3 recuperări și Marta Fodor – 2 recuperări.

Declarație Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia:Nu am avut nici astăzi un meci ușor, cum nu a fost niciunul până acum, pentru că avem o echipă tânără, neexperimentată, care joacă mult mai slab decât se antrenează și nu înțeleg de ce. Într-adevăr s-a văzut și astăzi că își doresc mult, dar sunt momente în care își pierd capul și greșesc nepermis și este nevoie de pauza mare pentru a le repara și schimba jocul în bine. Astăzi când am reușit să le desfacem apărarea s-a făcut și diferența pe tabelă, am stat foarte bine la pătrunderile sub inel și am câștigat în final, la o diferență mai mică decât se putea, dar așa e când ratezi atât de mult. Este o victorie importantă atât pentru faptul că este obținută în deplasare la o echipă de nivel bun, dar și pentru că vine la doar câteva zile după înfrângerea dură cu CSM Târgoviște


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea