Rămâi conectat

Actualitate

În judeţul Alba, doar 35 de dascăli din 95 examinaţi şi-au luat definitivatul. 34 au depus ulterior contestaţii

Dragoş Suciu

Publicat

în

La proba scrisă a examenului de definitivat, susţinută în data de 18 iulie, au participat 95 de candidaţi dintre care doar 35 au reușit să obțină nota de trecere, astfel s-a înregistrat un procent de promovabilitate de 37%.

Un număr de 34 de cadre didactice au depus contestaţii la examenul naţional de definitivare în învăţământ, majoritatea fiind cadrele didactice care au obţinut note peste 7.00, iar pentru a trece examenul nota minimă este 8.00. Contestaţiile vor fi luate în considerare doar dacă diferenţa dintre nota iniţială şi nota finală va fi de peste 0,5 puncte. Majoritatea contestaţiilor depuse au fost înregistrate la învăţători – 9, limba română – 8, educatoare – 5, la celelalte discipline, nemulţumirile fiind mai puţine.

Contestaţiile se vor soluţiona în perioada 25 – 26 iulie, în centre universitare din ţară, rezultatele finale urmând să fie publicate în 27 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai: „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai Marţi, 5 decembrie, se împlinesc şase ani de la moartea Regelui Mihai. „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor şi în devenirea Naţiunii noastre”, susţine Casa Regală a României „Acum şase ani, în ziua de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare