Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În Divizia A2 la volei, CET Rm Vâlcea – VC Alba Blaj 0-3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima partidă oficială din anul 2012, după două luni de pauză a  fost pentru Volei Club Alba Blaj o deplasare astăzi la ocupanta locului secund, CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea în Divizia A2 la volei feminin, meci contând pentru penultima etapă a sezonului regulat, ce a început cu o întârziere de o oră. Considerat derbyul seriei, duelul a demonstrat însă supremaţia incontestabilă a formaţiei din „Mica Romă”, grupare ce a realizat al 11-lea succes consecutiv din tot atâtea jocuri, scor final 0-3 (23-25, 13-25, 19-25).

Ne-am asigurat matematic prima poziţie, suntem în grafic. Chiar dacă am câştigat detaşat, întâlnirea a fost una spectaculoasă, mai ales în primul set. Vom sărbători etapa viitoare alături de fani primul obiectiv îndeplinit din această stagiune şi ne pregătim pentru a promova în elită„, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al Volei Club Alba Blaj.

Pentru conjudeţene (antrenori Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean) au evoluat Andreea Niţulescu, Laura Mastahac, Roxana Lupu, Valentina Rusu, Alina Covrig, Oana Duţă (formula de bază), mai intrând Melina Dobeş, Alexandra Biriş şi Sorina Mocan, iar din lot au mai făcut parte Alexandra Ciontoş, Ramona Rus (legitimată de la CSŞ Blaj), Andreea Resiga. Clasată pe prima poziţie a seriei vestice din Divizia A2 la volei feminin, cu un parcurs invincibil,  VC Alba Blaj mai joacă sâmbătă, 4 februarie (ora 12.00) acasă cu CSU LPS Bihorul Oradea (în etapa a 12-a, ultima a sezonului regulat) şi apoi va intra din nou într-un îndelungat repaus de aproape două luni, până la aflarea adversarului din play-off. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă Proiectul filantropic „Dăruind vei dobândi!” a ajuns în 2024 la cea de-a doua ediție, fiind un real succes. Și anul acesta, înainte de Sfintele sărbători de Paște, elevii de la Seminarul Teologic Ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea