Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

În ce situații NU se dispune ridicarea mașinilor parcate neregulamentar la Alba Iulia: Ce spune noul regulament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ce situații NU se dispune ridicarea mașinilor parcate neregulamentar la Alba Iulia: Ce spune noul regulament

După un an de pauză, în care șoferi ce parcau neregulamentar au stat liniștiți, mașinile parcate ilegal în Alba Iulia au început să fie din nou ridicate, din toamna anului trecut.

Ridicarea vehiculelor este efectuată de către personalul desemnat din cadrul Serviciului Poliția Locală, prin intermediul căruia va fi realizată și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia.

În ce situații nu se dispune ridicarea mașinilor

Ridicarea vehiculului nu se dispune sau, dacă a fost dispusă, nu se pune în executare sau încetează, în cazul în care în vehicul este vizibilă existența altor persoane. Conducătorul vehiculului este direct răspunzător în situația în care prezența unor persoane în vehicul nu este vizibilă cu ocazia dispunerii sau punerii în executare a măsurii tehnico – administrative.

De asemenea nu se dispune ridicarea sau, dacă a fost dispusă, nu se mai execută, dacă există indicii temeinice că operațiunea de ridicare nu se poate desfășura, din anumite motive, în condiții optime de siguranță, menționându-se în dispoziția de ridicare motivul care a condus la luarea acestei măsuri.

Transportul la locul de depozitare nu se mai execută, dacă până la inițierea acestuia, proprietarul / utilizatorul vehiculului se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate. În acest caz se suportă doar contravaloarea operațiunii de ridicare, urmând ca pe baza cererii de restituire și a procesului verbal de restituire a vehiculului, să-i fie eliberat vehiculul la locul constatării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea