Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În Alba, peste 7.000 de persoane fără loc de muncă și fără indemnizație de șomaj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul lunii august 2012, în evidențele AJOFM Alba figurau, în total, 11.254 de persoane, dintre care  5.350 de femei.  Potrivit reprezentanților instituției, doar 3.838 dintre aceștia sunt şomeri indemnizati iar restul de 7.416 sunt persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, înscrise în evidențele agenției fără a beneficia de drepturi bănești.

Aceeași sursă precizează că numărul persoanelor intrate la serviciile de mediere a locurilor de munca vacante în luna august a fost de 1.635. În urma acordării acestor servicii s-a reușit plasarea în muncă a 455 persoane, din care: 354 persoane în locuri de muncă pe perioadă nedeterminată iar 101 persoane în locuri de muncă pe perioadă determinată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, în perioada 1 – 31 august, un numar total de 1.549 de persoane au beneficiat de servicii de informare și consiliere profesionala acordate gratuit ce au avut ca rezultat încadrarea în muncă a 43 de persoane.

În ceea ce privește stimularea încadrarii în munca a absolvenților instituțiilor de învățământ, informarea și consilierea privind cariera tinerilor din anii terminali de studii a facut posibilă angajarea a 38 de persoane, dintre care 18 prin subvenționarea locurilor de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea