Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

În Alba, candidații USL ocupă prima poziție pe buletinele de vot

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ordinea în care vor fi poziționați pe buletinele de vot candidaţii din Alba la alegerile parlamentare a fost stabilită sâmbătă, 10 noiembrie, prin tragere la sorţi, de către reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Alba.

Potrivit procesului-verbal,  primele trei poziţii sunt ocupate de partidele parlamentare astfel: 1. Uniunea Social Liberală, 2. Uniunea Democrată Maghiară din România și 3. Alianţa România Dreaptă; următoarele trei poziții sunt ocupate de partidele neparlamentare – 4. Partidul România Mare, 5. Partidul Poporului – Dan Diaconescu și 6. Partidul Popular Maghiar din Transilvania, urmate apoi de organizaţiile minorităţilor naţionale.

Potrivit reprezentanților BEJ Alba nu au fost contestații astfel că tipărirea buletinelor de vot va putea demara conform programului, respectiv din data de 14 noiembrie a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea