Rămâi conectat

Sport

În 9 mai, Gabriela Szabo concurează la Bistrița la “Gabriela Szabo RUNFEST”, o competitie destinată pasionaților de sport din Transilvania

Dan HENEGAR

Publicat

în

Iubitorii sportului din Transilvania și implicit din județul Alba sunt invitati să facă sport în 9 mai, la Bistrița, la traditionalul concurs de alergare anual care poartă numele de „Gabriela Szabo RUNFEST”. Gabriela Szabo Run Fest Bistrita1Evenimentul a ajuns la editia a X-a și invită la start pe toți iubitorii de mișcare, fie copii sau adulți, să se bucure de o competiție în aer liber, mai ales că participarea este gratuită.

Gabriela Szabo, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de vară din anul 2000 de la Sydney, în proba de 5.000 m, va participa în data de 9 mai la concursul care îi poartă numele și care are loc în fiecare an la Bistrița.

Asadar, pe 9 mai, toți ardelenii care au pofta de alergare sunt asteptati sa ia startul la Gabriela Szabo RUNFEST. La aceasta competitie, participarea este gratuita, iar numarul de locuri este limitat la 1.200 de concurenti.

Înscrierile la „Gabriela Szabo RUNFEST”, ajuns la cea de-a X-a ediție, se fac exclusiv online pe pagina concursului de pe www.runfest.ro până pe data de 6 mai 2015.

Ii invit pe toti bistritenii, dar si pe cei din imprejurimi sa participe la acest eveniment, care a reusit sa reziste 10 ani, in pofida tuturor Gabriela Szabo Run Fest Bistrita5dificultatilor. Sportul este si trebuie sa fie un element fundamental in jurul caruia se incheaga o comunitate. Acest lucru incepe sa fie constientizat peste tot in lume. Dovada cea mai buna a acestui lucru este declararea datei de 14 aprilie ca  Zi Internationala a Sportului. Rolul nostru, in calitate de sportivi si de formatori de opinie, este de a determina opinia publica sa inteleaga importanta sportului ca stil de viata”, a declarat Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului.

„Concursul „Gabriela Szabo” este un eveniment sportiv local dedicat unei mari campioane pe care Bistrita a dat-o lumii. Iubitorii de miscare au la dispozitie 6 curse de alergare in cadrul evenimentului „Gabriela Szabo RUNFEST”, organizate de partenerii tehnici Fundatia PROAM Events si MPG si structurate pe categorii de varsta, gen si abilitati. Traseul este construit intr-o bucla de 2 kilometri, ce va fi parcursa o data sau de mai multe ori, in functie de cursa aleasa. Astfel, pasionatii de sport cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani vor alerga pe bucla de 2 kilometri o singura data, iar cei care depasesc acest prag, insa nu au implinit 18 ani, vor parcurge aceasta Gabriela Szabo Run Fest Bistrita4distanta de doua ori. Pentru participantii cu pofta de alergare, care au peste 18 ani, sunt disponibile doua variante: 4 kilometri – 2 ture si 8 kilometri – 4 ture.

Toti participantii vor beneficia de un pachet de eveniment in care vor gasi numarul si cipul de concurs, precum si tricoul editiei a X-a aniversare a competitiei „Gabriela Szabo RUNFEST”. La finalul cursei, fiecare concurent va primi o medalie de finisher, care atesta faptul ca a participat si a incheiat cu bine concursul. Premiile vor rasplati din plin eforturile celor mai rapizi alergatori. Astfel, cei care vor urca pe podiumul de la Bistrita al competitiei „Gabriela Szabo RUNFEST” se vor bucura de premii in bani, cupe, medalii si diplome.

La inceputul lunii mai, in cadrul manifestarilor organizate cu ocazia Zilei Europei, bistritenii vor avea parte de un eveniment de alergare, la care pot participa toti oamenii dornici de miscare si relaxare in aer liber. Invitatia este lansata de autoritatile locale cu ocazia concursului Gabriela Szabo RUNFEST, care va avea loc pe 9 mai Gabriela Szabo Run Fest Bistrita32015 in Bistrita, eveniment aflat la cea de a X-a editie. Cum sportul uneste pe toata lumea, este o zi in care copiii, juniorii si adultii se pot intalni in centrul orasului pentru a se bucura de miscare, dar si pentru a se relaxa si petrece cateva ore frumoase impreuna. La startul evenimentului ii va astepta renumita campioana olimpica Gabriela Szabo, care va alerga impreuna cu cei mici in cursa de pe traseul scurt din cadrul evenimentului.

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, va alerga împreună cu cei mici în cursa de pe traseul scurt din cadrul evenimentului. Traseul are lungimea de 2 până la 8 km, iar cursele sunt organizate pe categorii de vârstă. (Comunicat de presă)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea