Rămâi conectat

Curier Județean

IMPORTANT PENTRU CONTRIBUABILII MUNICIPIULUI ALBA IULIA

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În conformitate cu prevederile OG 30/2011 care modifică Codul Fiscal s-a modificat şi HCL 137/2011 privind impozitele şi taxele locale aplicabile în anul 2012 în municipiul Alba Iulia.
În acest sens atenţionăm persoanele juridice care deţin în patrimoniu clădiri, că s-a schimbat modul de impozitare şi cotele, astfel: pentru clădirile care nu au fost reevaluate în ultimii 3 ani anteriori anului fiscal de referinţă cota este de 15%, iar pentru cele nereevaluate în ultimii 5 ani anteriori anului fiscal de referinţă cota este de 35%. Cota se aplică la valoarea de inventar a clădirii înregistrată în contabilitate.
La Direcţia Venituri Alba Iulia ultima zi de încasare a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2011 este 28 decembrie. Prima zi de încasare din anul 2012 pentru amenzi şi taxe de timbru este 3 ianuarie, iar pentru impozitul pe clădiri, teren şi mijloace de transport 9 ianuarie.
Vă mulţumim şi vă dorim „Sărbători fericite!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie

Bera Larisa

Publicat

în

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie Sâmbătă, 03 august 2024, ora 16.00, în cadrul Festivalului Truck Tuning Art de la Alba Iulia, va avea loc o strângere de fonduri pentru a sprijini un coleg de breaslă, șoferul de camion Adrian Păun, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea