Rămâi conectat

Sport

„Îmi doresc să se rezolve litigiul cu Unirea”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Afirmă Fabian Himcinschi (Empoli FC)

 

    Transferat în luna iulie în Serie B, atacantul albaiulian Fabian Himcinschi este în mijlocul scandalului declanşat între FC Unirea Alba Iulia şi Empoli FC, club care încă nu a achitat suma de 105.000 euro către divizionara secundă. Din acest motiv, activitatea clubului albaiulian este paralizată şi elevii lui Gherman au şanse mari să petreacă Sărbătorile cu buzunarele goale. „Pe mine personal nu mă afectează foarte tare pentru că deja mă depăşeşte situaţia creată. Se discută la nivelul cluburilor implicate”, a declarat Fabian, internaţionalul Under 17, marcatorul unicului gol tricolor la Campionatul European din Serbia.
   „Regret că s-a creat acest diferend şi îmi doresc să se rezolve cât mai repede, pentru că Unirea a fost corectă cu Empoli. Probabil în acest moment, actuala mea echipă are ceva probleme cu banii, însă din punctul meu de vedere par a fi oameni serioşi”, a mai adăugat Himcinschi junior. Acesta a primit drept de joc în 18 octombrie şi până în prezent a bifat 4 partide oficiale, una de debut cu FC Torino (în Cupa Italiei) şi alte trei pentru formaţia „Primavera”, clasată pe poziţia a 4-a în ierarhie (cu Parma, Juventus Torino şi FC Torino). „În etapa trecută n-am intrat pentru că am avut ceva probleme cu genunchiul, nu m-am antrenat. Doar de astăzi (nr – luni) încep pregătirea normală”, a conchis Fabian, ce se va întoarce în ţară în jurul datei de 20 decembrie. Conflictul deschis cu Empoli FC ar putea ajunge pe masa FIFA şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea