Rămâi conectat

Curier Județean

Iluminatul revine în casele locuitorilor de pe străzile Transilvaniei și Bethlen Gabor din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma solicitărilor repetate pe care locuitorii de pe strada Transilvaniei, nr.42 și a celor de pe strada Bethlen Gabor, le-au formulat către Primăria municipiului Aiud, s-a conturat singura soluție pentru alimentarea cu energie electrică a locuințelor debranșate de pe străzile amintite.

bethlen gabor aiudAstfel, locatarii acestor locuințe, sunt rugați să se prezinte la Primăria municipiului Aiud, pentru obținerea unei adeverințe care lămurește situația locativă.

Știut fiind faptul că, există pericolul punerii în aplicare a procedurilor legale de evacuare, imobilele vor fi conectate la rețeaua electrică, printr-un contract încheiat pe o perioadă determinată, condiția solicitată de reprezentanții Agenției de Furnizare a Energiei Electrice Alba fiind aceea de depunere a unei garanții de către beneficiarii acestui tip de contract.

Considerăm că această soluție vine în sprijinul familiilor afectate de lipsa energiei electrice, în același timp autoritățile locale depunând toate eforturile pentru urgentarea procedurilor de asigurare a unor locuințe sociale pentru cei aflați în dificultate.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea