Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ilie Samu, bărbatul gelos din Sebeș care și-a ucis cu lovituri de topor iubita, a fost reținut de procurori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ilie Samu, presupusul autor al crimei din gelozie, produsă noaptea trecută la Sebeș, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și est cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

În fapt s-a reținut că, în noaptea de 20/21.01.2015, în timp ce se afla la reședința din municipiului Sebeș, profitând de faptul că concubina sa, victima Z.M.G. dormea pe un pat alături de cei doi copii minori ai săi, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în zona gâtului și mai multe lovituri în zona capului cu un topor metalic, cauzându-i leziuni care au condus la deces”, precizează anchetatorii.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ la Sebeș! Orașul este în șoc! Un bărbat și-a ucis concubina în fața copiilor ei, iar apoi s-a predat la poliție

În cursul zilei de astăzi, urmează a se sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea