Rămâi conectat

Sport

Iarnă grea și buget incert pentru Unirea Alba Iulia… Săptămâna aceasta se va lămuri situația băncii tehnice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia nu are o pauză de iarnă prea liniștită… Pe lângă poziția dezamăgitoare din ierarhie, locul nouă la finele turului în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, deși obiectivul fixat era atacarea promovării, au apărut și sincope de natură financiară, motiv pentru care fotbaliștii parcurg vacanța cu două luni de salarii neachitate. Din aceast motiv, unii dintre jucătorii importanți ai “alb-negrilor”, nume precum S. Mureșan (va reveni la Industria Galda), Potopea (are de ales între Industria Galda și Performanța Ighiu), P. Păcurar sau Vitinha (curtați de alte formații din Alba), iau în calcul posibilitatea plecării, dând curs unor oferte superioare financiar, în condițiile în care bugetul divizionarei terțe nu este acoperit pentru partea secundă a sezonului.

Și din acest motiv, al incertitudinii, deocamdată nu este lămurită 100 la sută nici chestiunea băncii tehnice pentru retur. Conform contractului în vigoare, “principalul” Adrian Bicheși poate fi înlocuit, întrucât nu a terminat pe pozițiile 1-4, însă mutarea trenează, depinzând în proporție covârșitoare de rezolvarea părții financiare, șansele fiind să se continue cu același anterior, cu toate că și Mihai Manea (CS Ocna Mureș) este în calcule pentru preluarea Unirii Alba Iulia. “Săptămâna aceasta o să discutăm toate aspectele, la ce jucători vom renunța, sau cărora le vom acorda dezlegările. Sunt întârzieri la salarii, dar cautăm soluții în acest sens. Sunt momente mai grele la Unirea, însă sperăm să reușim să reglăm problemele și, din acest motiv, nu ne putem opune dacă unii vor să plece și caută stabilitatea”, a comentat Mihai Dăscălescu, oficialul grupării albaiuliene.

*Oferte pentru “piesele grele”

Așadar, situația rămâne momentan în “coadă de pește”, câtă vreme Unirea Alba Iulia nu a încasat tranșa de aproximativ 50.000 de euro de la Anderlecht, aferentă transferului lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga, deși termenul scadent era de 15 decembrie. Nici negocierile cu Concordia Chiajna pentru cedarea juniorului Răzvan Ivan, golgheterul Unirii în prima parte a campionatului, nu s-au finalizat favorabil prim divizionara oferind o sumă considerată neastisfăcătoare. Totuși fundașul lateral de 18 ani poate pleca în această iarnă, întrucât și alte cluburi sunt interesate de serviciile sale, echipe precum CS Mioveni, “U” Cluj, UTA Arad, Petrolul Ploiești sau Gaz Metan Mediaș, cedarea sa fiind o altă soluție pentru acoperirea bugetului pe termen scurt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august Liga 4, ediția 2024/2025 va avea la start 15 formații, caz în care în fiecare rundă va sta câte o combatantă. În prima etapă va sta Viitorul Sântimbru, motivul fiind legat de disputarea Supercupei AJF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea