Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Hoțul care i-a furat telefonul senatorului Călin Matieș, „negustor cinstit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hoțul care i-a furat telefonul senatorului Călin Matieș, „negustor cinstit”

Cel care i-a furat telefonul senatorului de Alba, Călin Matieș, a scăpat de urmărirea penală, la mai mult de jumătate de an de la comiterea faptei.

La data de 19 iunie 2022, în jurul orei 09:00, persoana vătămată s-a deplasat la Talciocul din Alba Iulia, iar în timp ce se afla printre oameni și-a introdus în buzunarul de la spate al pantalonilor telefonul mobil marca Iphone, model 11 Pro Max. Ulterior, în jurul orei 10:45, persoana vătămată a plecat din târg, ocazie cu care a constatat faptul telefonul i-a fost sustras.

Odată ce a realizat că-i lipsește telefonul, senatorul a folosit aplicația iCloud reușind localizarea bunului.

Cu ocazia audierii femeii unde s-a găsit telefonul, s-a stabilit faptul că, la data de 19.06.2022, aceasta a achiziționat de la o persoană necunoscută telefonul mobil ce face obiectul prezentei cauze.

Judecătorul a constatat că nu există interes public în urmărirea faptei reclamate, faţă de conținutul acesteia, împrejurările concrete de săvârşire şi urmările produse. Pentru a conchide astfel, judecătorul de cameră preliminară reţine şi disproporția vădită între cheltuielile pe care le-ar implica desfășurarea procesului penal și gravitatea urmării produse, dar şi faptul că, în pofida diligenţelor depuse de organele de cercetare penală, nu s-a reuşit identificarea autorilor faptei.

„JOS PĂLĂRIA pentru Poliția Municipiului Alba Iulia! În numai două ore mi-au recuperat telefonul furat în talcioc! Multumesc din suflet!”, scria Călin Matieș, pe Facebook, la momentul respectiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea